Verzenden en Retourneren – COLENIS

Retourneren

Mocht u een product willen retourneren, dan dient u dit binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling te melden. Alle producten dienen in originele staat en verpakking bij ons retour te komen. Het retourneren van producten is geheel kosteloos!

Product beschadigd ontvangen?

In geval van schade bij aankomst willen wij het product graag omruilen. U dient schade binnen 3 dagen na ontvangst aan ons door te geven. U kunt de klacht melden via info@colenis.com onder vermelding van het ordernummer. We vragen u altijd om foto’s van de schade mee te sturen inclusief een toelichting. Vervolgens kunnen wij een passende oplossing of omruiling voor u inplannen.

Product(en) retourneren doet u op deze manier:

Zelf milieubewust retourneren: u ontvangt van ons per e-mail een retour label. Print het label uit en plak deze op de doos. Wij adviseren om alle andere etiketten/barcodes van de doos te verwijderen. Vervolgens kunt u het pakket inleveren bij een GLS servicepunt. Dit is geheel kosteloos. Let op! Het retourneren van een pakket met een retour label kan tot de maximale afmetingen van 100x70x58 cm. Mocht het pakket groter zijn dan de eerder genoemde afmetingen, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Retourverwerking: via de Track en Trace code kunt u zien wanneer wij het product retour hebben ontvangen. Dit kan een aantal dagen duren. Retouren worden doorgaans binnen 14 dagen verwerkt. Het aankoopbedrag wordt teruggeboekt, of uw factuur bij Afterpay wordt geannuleerd/aangepast.

Omrulen

Wilt u het aangekochte producten omruilen voor andere producten? Dan dient u de eerste bestelling officieel te annuleren en als retour aan te melden. De nieuwe bestelling kunt u meteen plaatsen via de webshop. Ook is het natuurlijk een mogelijkheid om te wachten totdat u het aankoopbedrag van de eerste bestelling van ons retour hebt ontvangen.

Mag alles retour?

  • Artikelen die langer dan 30 dagen geleden ontvangen zijn kunnen niet aangemeld worden voor retour.*
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. Deze artikelen zullen wij niet retour aannemen.
  • Artikelen/retouren waarvan de verpakking ontbreekt, nemen wij niet in behandeling.
  • Bureaustoelen en barkrukken met een gasveer kunnen niet gemonteerd worden en vervolgens worden geretourneerd. Deze zullen wij daarom ook niet retour halen.**
  • Wij kunnen geen dozen opsturen. U dient de originele doos te gebruiken.

* Indien u het product of het materiaal wilt controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat u het product of het materiaal kunt controleren. Haal het product niet volledig uit de verpakking, aangezien het voor ons onmogelijk wordt om te beoordelen of het product reeds is gebruikt. Wij adviseren de doos 30 dagen in bezit te houden. Het product dient in de originele doos retour gezonden te worden.

** Heeft u een bureaustoel of barkruk gekocht met een gasveer? Deze kan na montage niet meer gedemonteerd worden. Mocht u twijfelen aan het product dan verzoeken wij u om de gasveer niet te monteren! Indien u de bureaustoel en barkruk gemonteerd in gebruik neemt is het niet meer mogelijk uw producten te retourneren.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na aanmelding van een retour heeft u nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag terug?

Na het verzenden van uw retour ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op uw rekening. Als u voor Afterpay als betaalmethode hebt gekozen, dan wordt deze aangepast/geannuleerd.

Heeft u toch nog een vraag?

Snel contact? Chat live met ons via de knop rechtsonder op de pagina. U heeft binnen enkele seconden contact met één van onze klantenservicemedewerkers.

Of stuur een e-mail naar: info@colenis.com

Wilt u liever telefonisch contact? Bel het Belgie whatsapp nummer: +32485513849, +32489052360

Vanzelfsprekend zullen wij uw vraag binnen 24 uur beantwoorden op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Back to Top
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen