Garantie bij Colenis

Bij Colenis gaan we ervan uit dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Maar mocht er toch iets mis zijn met uw artikel, dan doen we ons best om dit voor u op te lossen. Neem voor garantie contact op met onze klantenservice:

  • Email: info@colenis.com
  • Telefoon: (+32) 485-51-38-49
  • Telefoon: (+32) 489-05-23-60

Zorg ervoor dat u uw ordernummer of factuurnummer bij de hand heeft wanneer u contact opneemt, zodat we u snel kunnen helpen. Het is ook handig als u foto’s meestuurt, omdat dit ons helpt om het probleem nog sneller te begrijpen en op te lossen.

Standaard 1 jaar garantie

Bij Colenis bieden wij standaard 1 jaar garantie op al onze producten. Als het artikel schade heeft of eerder kapot gaat dan verwacht, valt dit onder de garantieperiode. Neem contact met ons op en samen kijken we naar een passende oplossing.

Uitzonderingen garantie

Voor sommige artikelen geldt een afwijkende garantieperiode. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij showroommodellen, waarbij een kortere garantietermijn wordt gehanteerd in ruil voor een flinke korting. Ook bij producten waarvan redelijkerwijs een andere garantieperiode mag worden verwacht, kan een afwijkende garantieperiode gelden.

Maakt u zich geen zorgen, wanneer er sprake is van een afwijkende garantieperiode, wordt dit duidelijk vermeld bij het product en op uw factuur. Wij streven ernaar om altijd transparant te zijn over de garantievoorwaarden.

Back to Top
Product is toegevoegd aan uw winkelwagen