Anabella Eetkamerstoel - Beige - Adoré Velvet Oorspronkelijke prijs was: € 129,95.Huidige prijs is: € 119,95.
Back to products
Beverly Eetkamerstoel - Beige - Adoré Velvet Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 79,95.

Ela Eetkamerstoel – Petrol – Velvet

SKU: Ela-Petrol

Oorspronkelijke prijs was: € 79,95.Huidige prijs is: € 49,95.

✓ Binnen 2-3 werkdagen geleverd

✓ Binnen 2-3 werkdagen geleverd

Kies Klarna bij het afrekenen en betaal jouw bestelling in 3 delen.

Ela size

Afmetingen CM
Zithoogte 48 cm
Zitdiepte 40 cm
Product breedte 44 cm
Product hoogte 89 cm
Max. belastbaar gewicht 120 kg
Verzenden en Retourneren

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

✓ Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

Breng stijl en verfijning naar je eetkamer met de prachtige eetkamerstoel Ela. Deze stoel is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van klasse en luxe. Met zijn chique uitstraling en doordachte ontwerp, is de Ela de perfecte aanvulling voor elke moderne eetruimte.

De rugleuning van de Ela is een waar kunstwerk, versierd met een elegant vierkant patroon dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook zorgt voor een comfortabele ondersteuning. Dit unieke design maakt de stoel niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook de nodige rugsteun tijdens lange diners met vrienden en familie.

De gladde kunstlederen zitting voelt niet alleen luxueus aan, maar is ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat je kunt genieten van een stijlvolle eetervaring zonder je zorgen te maken over vlekken of slijtage. Het is de ideale keuze voor drukke huishoudens die geen concessies willen doen aan esthetiek.

De zwarte metalen poten geven de stoel een robuuste uitstraling en zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid. Deze combinatie van materialen en ontwerpen maakt de Ela niet alleen een aantrekkelijke keuze, maar ook een slimme investering in je interieur.

Waarom kiezen voor de eetkamerstoel Ela? Omdat je verdient om te genieten van een eetomgeving die zowel mooi als comfortabel is. Laat je inspireren door de elegantie van deze stoel en transformeer je eetruimte tot een plek waar stijl en functionaliteit samenkomen.

**Beleef de luxe van de eetkamerstoel Ela en maak van elke maaltijd een speciale gelegenheid!**

Wacht niet langer; geef je eetkamer de upgrade die het verdient en ervaar zelf de perfecte combinatie van design en comfort. Bestel vandaag nog en ontdek de betovering van de eetkamerstoel Ela!

Reviews