Sara Eetkamerstoel - Taupe - Chenille Oorspronkelijke prijs was: € 119,95.Huidige prijs is: € 95,95.
Back to products
Anabella Eetkamerstoel - Roze - Velvet Oorspronkelijke prijs was: € 129,95.Huidige prijs is: € 119,95.

Adama Eetkamerstoel – Beige – Velvet

SKU: Adama-Beige

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 54,95.

✓ Binnen 2-3 werkdagen geleverd

✓ Binnen 2-3 werkdagen geleverd

Kies Klarna bij het afrekenen en betaal jouw bestelling in 3 delen.

Furniture size guidelines

The compact and well-proportioned silhouette of both the seats and the small sofa, opens up to a new way of using the dining space.

A new, more intimate way of opening up new visual and proportional horizons of the living space, both in homes and in hospitality venues.‎

The possibility of having both the armchair and the dining and lounge small armchairs.

Specification Chair Armchair Sofas
Height 37" 42" 42"
Width 26.5" 32.5" 142"
Depth 19.5" 22.5" 24.5"
Assembly Required No No Yes
Packaging Type Box Box Box
Package Weight 55 lbs. 64 lbs. 180 lbs.
Packaging Dimensions 27" x 26" x 39" 45" x 35" x 24" 46" x 142" x 25"
Verzenden en Retourneren

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

✓ Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

Adama Eetkamerstoel Ruiten Design
Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy eetkamerstoel? Dan is de Adama eetkamerstoel met ruiten design precies wat je zoekt! Deze prachtige stoel combineert comfort met een uniek en eigentijds ontwerp, waardoor het een perfecte toevoeging is aan elke eetkamer.

Trendy en tijdloos design
Het ruiten design van de Adama eetkamerstoel geeft een moderne twist aan elke ruimte. De combinatie van strakke lijnen en klassieke patronen zorgt voor een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je nu een traditioneel interieur hebt of juist gaat voor een meer eigentijdse look, deze stoel past perfect bij elke stijl.

Comfortabel zitten
Niet alleen ziet de Adama eetkamerstoel er geweldig uit, maar hij biedt ook optimaal comfort. De ergonomisch gevormde rugleuning en zitting zorgen voor een goede ondersteuning van je lichaam, zodat je urenlang comfortabel kunt tafelen. Daarnaast is de stoel bekleed met hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en duurzaam is.

Kwaliteit en duurzaamheid
Bij het ontwerpen van de Adama eetkamerstoel is er veel aandacht besteed aan kwaliteit en duurzaamheid. De stoel is gemaakt van stevig materiaal en heeft een solide constructie die jarenlang meegaat. Daarnaast zijn de stoffen zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze lang mooi blijven, zelfs bij intensief gebruik.

Veelzijdig inzetbaar
De Adama eetkamerstoel is niet alleen geschikt voor de eetkamer, maar kan ook gebruikt worden in andere ruimtes in huis, zoals de woonkamer of studeerkamer. Dankzij het tijdloze design en de verschillende kleuropties past deze stoel moeiteloos in elke setting. Creëer een samenhangend interieur door meerdere stoelen te combineren of ga juist voor een speels effect door te mixen en matchen.

Conclusie
Met de Adama eetkamerstoel met ruiten design haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur in huis, maar ook comfort en duurzaamheid. Deze trendy stoel maakt van elke maaltijd een plezierige ervaring. Bestel nu jouw Adama eetkamerstoel en geniet binnenkort van comfortabel én trendy zitten!

Reviews